Download

Obavijest

Hvala što ste posjetili našu internetsku stranicu.

Zaštitu vaših osobnih podataka shvaćamo vrlo ozbiljno i stoga vam nastojimo pored opsežne online ponude jamčiti i pravo na informacijsko samoodređenje. Kao pravna osnova služe nam Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama.

1. Što radimo s vašim podacima?

Osobne podatke koje ste dobrovoljno unijeli u okviru naše internetske ponude prikupljamo i obrađujemo radi održavanja kontakata s kupcima, reklamiranja i obrade narudžbi. Ukoliko je potrebno, podatke prosljeđujemo trećoj osobi. Međutim, vaše osobne podatke ne prodajemo trećima niti ih komercijaliziramo na bilo koji drugi način.

2. Kada prikupljamo, obrađujemo i koristimo vaše osobne podatke?

Prilikom svakog pristupa korisnika internet stranici s našom ponudom i kod svakog pozivanja datoteke mi, a djelomično i treći, pohranjujemo podatke pristupa u obliku log datoteka. Svaki podatkovni slog sastoji se od: internetske strane preko koje ste došli do naše strane; IP-adrese; datuma i vremena pristupa; upita klijenta; koda http odgovora; preuzete količine podataka; informacija o vašem pretraživaču i o vašem operativnom sustavu. Ako u okviru te internetske ponude postoji mogućnost unosa osobnih ili poslovnih podataka (npr. e-mail adrese, imena, adrese), otkrivanje takvih podataka korisnika odvija se isključivo na dobrovoljnoj osnovi. Osobne podatke prikupljene na taj način koristimo isključivo u svrhu u koju su nam podaci dostavljeni. U okviru obrade vaših upita, narudžbi i vašeg korištenja naših usluga, angažiramo ponekad treće osobe, koje potrebne podatke dobivaju isključivo zbog izvršenja našeg naloga i koje ih koriste sukladno predviđenoj svrsi. Također, ističemo i da su navedene treće osobe imaju obvezu poštivati ovu Izjavu o zaštiti podataka.

3. Kako mogu učiniti nešto protiv pohranjivanja podataka?

Na temelju zahtjeva imate pravo besplatno dobiti informacije o vašim osobnim podacima koji su pohranjeni. Sukladno čl. 21 Zakona o zaštiti podataka imate pravo protiviti se obradi vaših osobnih podataka u reklamne svrhe. Također, prema zakonskim odredbama imate pravo na dopunu, izmjenu ili brisanje osobnih podataka. Molimo vas da se u takvim slučajevima javite pismeno ili e-mailom dolje navedenom povjereniku (službeniku) za zaštitu podataka.

7. Imate li još pitanja?

Imate li još pitanja o prikupljanju, obradi i korištenju vaših osobnih podataka, molimo vas da se obratite našem povjereniku za zaštitu podataka.


________________________________________________________________________________


Već nekoliko godina pripremamo projekt proširenja postojećih proizvodnih kapaciteta, te smo osigurali zemljište, ishodili sve dozvole i samo je trebalo krenuti u gradnju. Tada je objavljen Poziv za sufinanciranje projekta izgradnje i opremanja baš takvih zgrada. U nastavku možete pronaći informacije o projektu u koji smo se uključili.

ESI logotip boja manji  Flag of EUEU-zajedno do fondova

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Naziv Poziva: Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu
Naziv projekta: Izgradnja i opremanje proizvodno-poslovnog objekta
Referentna oznaka: KK.03.2.1.01.0053

Kratki opis projekta:
Prijavitelj je inicirao Projekt s ciljem unapređenja vlastite konkurentnosti i stvaranja pretpostavki za daljnji rast i razvoj poslovanja, što je u skladu s općim ciljem Poziva. Svrha Projekta je izgradnja novog proizvodno-poslovnog objekta i njegovo opremanje novim strojevima i opremom. Prijavitelj raspolaže vlastitim proizvodno-poslovnim objektom površine 1.200 m2, a taj se prostor ovim Projektom povećava za još 1.200m2.
Dogradnjom novog proizvodno-poslovnog objekta, te nabavkom i instalacijom novih šivaćih strojeva, Prijavitelj će dobiti mogućnost podizanja kvalitete izrade svojih proizvoda, te zahvaljujući procesnim mogućnostima novih strojeva, moći će raditi i neke potpuno nove proizvode.
Izgradnjom novog objekta omogućiti će se i uštede na energentima, zahvaljujući energetski učinkovitim tehnikama građenja koje će se koristiti. Isto tako očekuju se i uštede na operativnim troškovima, jer će zahvaljujući dovoljno velikom prostoru nestati potreba za višestrukom manipulacijom sirovinama, materijalima, polugotovim i gotovim proizvodima. Sve navedeno imat će znatan pozitivan utjecaj na konkurentnost, te će pružiti dobru osnovu za ozbiljniji nastup i na tržištima izvan RH.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta:
Smanjenje troškova grijanja / hlađenja po m2 prostora za 20%,
Povećanje broja proizvoda za najmanje 20% 12 mjeseci nakon završetka Projekta,
Povećanje produktivnosti rada za najmanje 5% 12 mjeseci nakon završetka Projekta
Smanjenje broja reklamacija za najmanje 7% 12 mjeseci nakon završetka Projekta

Ukupna vrijednost projekta: 5.533.429,19 HRK
Iznos koji sufinancira EU: 1.779.332,01 HRK
Razdoblje provedbe projekta: 9.1.2017. - 9.7.2018.

Kontakt osobe za više informacija:
Marina Marić Kahrić
t: 01/3886-852, f: 01/3886-855
e: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Više informacija možete pronaći i na: www.strukturnifondovi.hr

Download sekcija


Nabava 09/2018 - Namještaj za urede - objavljeno 7.6.2018.

Poziv na dostavu ponuda 9-2018
Prilog pozivu na dostavu ponuda 9-2018
Odluka o odabiru - 21.6.2018.


Nabava 13/2018 - objavljeno 25.5.2018.

Obavijest o nabavi 13-2018
Dokumentacija za nadmetanje
Obrasci (1-4) i prilozi (1-3)
Grafički prilog 1
Grafički prilog 2
Pojašnjenje 01 - 8.6.2018.
Odluka o odabiru - 15.6.2018.


Isključenje odgovornosti: Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost poduzeća PRO MIMATO d.o.o.

Croatian(HR)English (United Kingdom)
Promimato

Tko je online

Total members: 403
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 2 robots

Pro mimato