Prijava je potrebna za omogućavanje slanja narudžbe putem e-maila i shop-a. Za sada se prijaviti mogu samo poslovni partneri (zatražiti korisničko ime i lozinku)

Sustav upravljanja kvalitetom

U svijetu poduzetništva i globalnog marketinga smatra se da postoje tri bitne stvari za osvajanje tržišta i pridobivanje kupaca. To su kvaliteta, rok i cijena - upravo ovim redoslijedom. Kupac želi da se kvaliteta podrazumijeva (tako da se o njoj uopće ne razgovara), da se rok dogovara, a o cijeni se pregovara. Ali nakon što se roba isporuči u dogovorenom roku, i plati pregovaranom cijenom, ostaje proizvod, i ono što kupac najviše u konačnici pamti je njegova kvaliteta. Upravo zato je naša dugogodišnja politika, u kojoj je godinama bila prisutna želja i rad na stalnom poboljšanju kvalitete usluga na području proizvodnje, prodaje i distribucije dodatne automobilske opreme, posebice auto navlaka (presvlaka), sjedalica te auto tepiha, te povećanje stručne razine i znanja zaposlenih i tehničke opremljenosti, rezultirala je dobivanjem certifikata ISO 9001 za sustav upravljanja kvalitetom.

ISO-9001 Col smallUvođenje ISO sustava vezano je također za stjecanje povjerenja kod novih klijenata, kako iz Hrvatske tako i iz susjednih država, koje usvajanjem novog zakonodavstva postaju sve češće korisnici naših usluga. Kako sustav zahtijeva stalno nova poboljšanja, posebna briga posvećena je napretku stručnosti u obavljanju poslova.

Sustav upravljanja kvalitetom u Pro Mimatu se primjenjuje na ukupni proizvodni, prodajni i distribucijski program dodatne automobilske opreme, a što podrazumijeva proizvodnju auto navlaka (presvlaka), auto tepiha, auto sjedalica, torbi, prsluka, trgovinu i skladištenje dodatne auto opreme, kozmetike, obveznog automobilskog pribora, dodatne opreme za biciklizam i mnogih drugih proizvodnih i trgovačkih linija.

Uspostavili smo, dokumentirali, primijenili i sada održavamo sustav upravljanja kvalitetom. Prema riječima direktora, daljnje stalno poboljšavanje njegove učinkovitosti u skladu je sa zahtjevima norme ISO 9001. Prepoznati su procesi koji čine sustav upravljanja kvalitetom i razvrstani su u tri razine: procesi upravljanja, osnovni i procesi podrške.

Dakle, u 2009. godini prihvaćen je sustav Quality managementa na svim razinama, koji potpuno odgovaraju načelima Pro Mimata da održi postignute standarde visoke kvalitete, i neprekidno radi na daljnjem poboljšanju kvalitete, što podrazumijeva stalno povećanje nivoa stručnosti, pouzdanosti, nepristranosti, učinkovitosti s maksimalnim uvažavanjem zahtjeva i želja kupaca Pro Mimato proizvoda i usluga.

Croatian(HR)English (United Kingdom)

Pratite nas na Twitteru

Prijava

Tko je online

Total members: 307
Now online:
  • no members
  • 1 guest
  • 2 robots

Pro mimato